Organisatie

Over ons

Big Boat

Wij willen de prestaties van onze opdrachtgevers verbeteren via deskundige, onpartijdige en tijdige advisering, ondersteuning en begeleiding bij al uw vraagstukken en voor dienstverlening op maat.

Onze inzet wordt gevraagd door particulieren, bedrijven, overheden, non-profitorganisaties, publieke uitvoeringsorganisaties en brancheorganisaties, (semi)publieke sector, maar ook voor werkgevers uit de private sector.

Wij leveren onze opdrachtgevers een breed scala aan diensten; helpen organisaties bij problemen of over verbetering, implementeren, het verwerven van opdrachten, helpen een businessplan op te stellen, je debiteurenbeheer op orde te krijgen, je bedrijf herpositioneren of beter te financieren, financiƫle, fiscale en juridische vraagstukken, investeren in Turkije, hulp bij het starten van je onderneming

Door de jaren heen hebben we veel samengewerkt met onder andere financieel adviseurs, fiscalisten, administrateurs, bedrijfseconomen, banken, incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, advocaten, investeringsmaatschappijen. Door het grote netwerk dat wij hebben opgebouwd helpen wij waar je op zoek naar bent. Wij zorgen dat de juiste mensen aan tafel komen en dat we jouw verhaal goed overbrengen.

Bernur is breed ontwikkeld, analytisch, ondernemend, resultaatgericht, multidisciplinair inzetbaar, samenwerkingsgericht, deskundig, transparant, en beschikken over sterke adviesvaardigheden. U staat bij ons als klant centraal

Veelzijdige consultancy