Kredieten

Financieringen Informatie


Er zijn veel reden om een financiering af te sluiten. Vaak wilt u uw wensen op korte termijn in vervulling laten gaan. U heeft bijvoorbeeld geld nodig om plotselinge onvoorziene uitgaven te bekostigen, het kopen van een auto of het verbouwen van uw woning. Voor het realiseren van uw wensen bieden wij onze financiƫle diensten aan.

Waarom afsluiten via Bernur Consultancy?

- Wij hebben meerdere aanbieders in ons pakket.
- U bent minder afhankelijk van uw bank.
- U bent liever eigenaar van uw auto, boot of caravan.
- Wij helpen u bij uw keuze en u ontvangt een goed advies.


Algemene informatie en afsluiten

Heeft u belangstelling belt u ons dan voor een afspraak. Aan de hand van een inventarisatie bekijken wij met u of een financiering haalbaar is. Wij gaan daarbij uit van de mogelijkheden van de financiers en van u. Indien een lening onhaalbaar lijkt, zullen wij u daar zeker op wijzen.

Wij wijzen u er op dat u met het opsturen van deze aanvraag akkoord gaat met een onderzoek naar uw kredietwaardigheid bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

Indien u meer wenst te weten over verantwoord lenen dan verwijzen wij u naar het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting ( NIBUD) of naar de brochure van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) over lenen. Een begrotingsformulier of een aanvraagformulier van het NIBUD of de AFM brochure kunt u ook downloaden vanaf onze pagina "Downloads".

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, aarzel niet en neem dan gerust contact met ons op.
Bel, kom even langs of gebruik het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

.