Investeren

Investeren in Turkije

Big Boat

Investeren in Turkije De Turkse economie is een van de snelst groeiende economieën ter wereld.

Volgens voorspellingen van de ING zal de Turkse economie in 2014 groter zijn dan de Nederlandse en in 2030 zelfs Spanje voorbijstreven als 5e economie van Europa. De economie van Turkije groeide de afgelopen tien jaar met gemiddeld 5,3 % per jaar, tegen slechts 1,3 % voor de eurozone. Voor 2012 wordt een Turkse groei van 3,5 tot 4 % verwacht, terwijl voor Nederland een economische krimp van 1 % is voorzien.

Naar verwachting haalt de Turkse economie (op basis van BBP) al in 2014 die van Nederland in, en zal in 2030 de op vier na grootste economie in Europa zijn. Hierdoor zijn er diverse ontwikkelingsprogramma's geïnitieerd om buitenlandse investeerders aan te trekken. De sociale, economische en juridische omgeving van Turkije ontwikkelt zich dusdanig naar Europees niveau dat het een voordelig ondernemersklimaat biedt voor buitenlandse ondernemingen.

Hieronder onze diensten met betrekking tot buitenlandse investeringen.

Ondernemingsvormen

- oprichten van bedrijven/ of bedrijfsovernames;
- openen van nieuwe kantoren en/of vertegenwoordigingskantoren;
- joint ventures, overnames en fusies;
- plaatsen van buitenlands personeel;
- juridische dienstverlening;
- register Accountant

Speciale investeringsgebieden in Turkije

Belastingvrije zones in Turkije worden ze ook wel eens genoemd. Turkije kent vele vormen van speciale investeringsgebieden waarbij er vele zaken over belastingen, btw, omzetbelasting, vrijstelling van sociale lasten, vrijstelling van werkvergunningen sprake kunnen zijn.

Investeringen in vastgoed

Turkije is een uitstekende optie voor zowel een vakantiewoning, een vastgoedbelegging, als een vaste plek om te wonen. Voor het investeringen in vastgoed in Turkije, helpen wij u bij:

- het vinden van een voordelige investering; grond, appartement, villa etc. en begeleiden u bij de aankoop en/of verkoop;
- de taxatie van vastgoed in Turkije.

Döviz Altın Fiyatları

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, aarzel niet en neem dan gerust contact met ons op.
Bel, kom even langs of gebruik het contactformulier. Wij staan u graag te woord.